Hermines fakta

Hallo! Til dere som liker Hermine, her er masse fakta om henne :-)

 

Hermine Johanne Grang (født 19. september 1979)[1] [2] er en fiktiv person fra J.K. Rowlings bokserie om Harry Potter. Hun er en avHarrys to bestevenner, sammen med Ronny Wiltersen. Hun er interessert i alle skolefagene ved Galtvort, unntatt clairvoiance som hun synes er bare tull. Hun er ganske sjefete, særlig i de første bøkene, og veldig skoleflink.

Hermine blir ofte ertet for sitt buskete hår og «allvitende» tendenser, men hun blir sett opp til av mange av elevene ved skole for sin intelligens. Hun fikk toppkarakterer i alle sine U.G.L.E.-fag bortsett fra forsvar mot svartekunster, der hun fikk den nest høyeste karakteren. Hennes kunnskapstørst viser seg ofte å være til hjelp når Harry og vennene hans kommer ut for hindringer og oppgaver, selv om hennes frykt for å feile eller gjøre noe galt ofte fører til at hun blir nervøs. Hennes yndlingsfag er ArtimantikkNilus, Harry og Ronny avhenger av hennes akademiske hjelp. Hun virker også å ha fått romantiske følelser for Ronny Wiltersen.

Hermine er gompefødt, det vil si barn av to ikke-magiske foreldre. Begge foreldrene hennes er tannleger, og virker å ha akseptert hennes magiske egenskaper, selv om de ikke blir nevnt mye i bøkene. J.K. Rowling har sagt at hun i begynnelsen tenkte å gi Hermine en yngre søster, men nå anser hun det som «for sent». Det blir derfor vanligvis antatt at Hermine er et enebarn.

 

Hermine Johanne Grang
Kjønn Kvinne
Hus Griffing
Lojalitet Harry Potter,Føniksordenen
Introdusert ved navn Harry Potter og De vises stein
Introdusert ved opptreden Harry Potter og De vises stein
Originalt navn Hermione Jean Granger
Portrettert av i filmene Emma WatsonKilde: HER

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits